Tandblekning i Täby

Tandblekning

Tandblekning Med Philips Zoom på Läppoteket Skönhetsklinik i Täby

Med Philips Zoom är ett vitare leende även ett hälsosammare leende. Våra produkter för blekning på mottagningen och våra Zoom-sammansättningar för hemmabruk är de enda blekningsbehandlingar som använder ACP (formlöst kalciumfosfat), som kliniskt har bevisats minska känslighet, skydda emaljen och förbättra tändernas lyster och lenhet.

Hur fungerar det?

Vår blekningsprocess har finslipats med mångårig erfarenhet för att du ska få vita tänder på säkrast möjliga sätt. Ditt tandkött skyddas noggrant med ett specialskydd innan din tandhygienist applicerar vår unika blekningsgel med väteperoxid.

Väteperoxid bryter ned de molekylära bindningar som bildar fläckar på och i dina tänder. Det intensiva ljuset i Philips Zoom WhiteSpeed Whitening LED-accelerator lyser på blekningsgelen, vilket gör processen ännu snabbare, och förbättrar blekningsresultatet med hela 40%.

Hudföryngring på klinik i Stockholm
Botox

Tandblekning Hemmabruk

Den bekväma engångsskenan är förfylld med Opalescence Go PF blekgel som innehåller fluor och kaliumnitrat, aktiva ingredienser som minskar risken för ilningar och stärker tanden under blekningsbehandlingen.

När du blekt dina tänder vill du förstås bevara resultatet så länge som möjligt. Det allra viktigaste är att du håller en god tandhygien och borstar tänderna när du ätit eller druckit något som färgar av sig.

Om du nyttjar färgrika ämnen såsom tobak, kaffe, te eller rött vin kanske du behöver upprepa behandlingen ett par nätter vartannat år.