Din Skönhet och Läppoteket

Laserklinik-Beauty-Logo-typ

Hos oss på Läppoteket möter du välutbildad personal med en lång erfarenhet. Vår ambition är att du alltid skall känna dig trygg & nöjd efter avslutad behandling. Vi använder oss alltså enbart av de främsta metoderna & produkterna för att du ska känna trygghet och uppleva effektiva resultat i de behandlingar som utförs.

På Läppoteket är trivsel en viktig faktor. Våra medarbetare ser till att ni som kund står i centrum genom hela behandlingen i en avslappnad & trygg miljö. Efter varje besök hos oss skall man känna att man funnit en ny inre energi & tillfredsställelse med sin behandling. Vi sätter ribban högt & strävar alltid efter att nå det resultat som du förtjänar.

 

Botox

Din nöjdhet är vår ambition.

På Läppoteket arbetar professionella medarbetare som innehar svensk certifikat & legitimation inom respektive område. Vi hjälper alltid våra kunder att komma igång och vi jobbar hela tiden aktivt med rådgivning för att du som kund alltid ska ha den lösning som passar dig bäst. Vi ser till att det vi kommunicerar och erbjuder alltid är relevant för just dig.
Trygghet, service och kvalitet är ledord för oss och vi vill att det ska kännas bra efter varje avslutad behandling. Vi är glada om att få feedback som resulterar i förbättring av Läppotekets tjänster & service  – Kundens nöjdhet är vår ambition!