Test som visar om du har virus i kroppen just nu

Både IgM och IgG är immunglobulin som produceras av immunsystemet för att ge skydd under 2019-nCoV. Vissa patienter med negativa resultat i nukleinsyratest visar positivt i IgM-test, vilket indikerar att IgG / IgM- detekteringen är en av de effektiva metoderna för diagnosen 2019-nCoV. Nivån av IgM-antikropp börjar stiga efter 1 vecka efter den initiala infektionen, medan IgG förekommer senare än IgM (vanligtvis på 14 dagar efter infektion) och kan pågå i 6 månader eller till och med flera år, vilket betyder att IgG fungerar som en indikator av tidigare infektion. Misstänkta patienter som är infekterade av 2019-nCoV kan snabbt identifieras genom samtidig övervakning av IgM och IgG. Under utbrottsperioden 2003-SARS och 2016-Zika användes IgM / IgG-antikroppsdetektering som en av de rekommenderade diagnosmetoderna. – Specificitet:> 97% – CE-certifikat IgM = Betyder att det finns antikroppar, alltså att du har virus i kroppen just nu. IgG = Betyder att du har haft virus tidigare. (Se punkt 1 för mer information). C = Negativt

Rekommendationer från Folkhälsomyndigheterna

Håll avstånd och ta personligt ansvar Det är allas ansvar att hindra spridning av covid-19. Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta. Smittämnen fastnar lätt på händer. De sprids vidare när du tar någon i hand. Tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Tvätta alltid händerna när du kommer hem eller när du kommer till ditt arbete efter att ha varit ute, före måltid, vid mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt. Handsprit Om tvål och vatten inte finns tillgängligt, kan man använda handsprit med minst 60 % alkohol. Tvätta alltid händerna med tvål och vatten om händerna är synligt smutsiga. Hosta och nys i armvecket När du hostar och nyser sprids små, små droppar som innehåller smittämnen. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer. Släng alltid pappersnäsduken i en papperskorg och tvätta händerna. Undvik att röra ögon, näsa och mun Smitta sprids genom slemhinnor i ögon, näsa och mun. En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ögon, näsa och mun.

Allmänna villkor

Du som kund/patient har självmant valt att ingå i ett antikroppstest hos Läppoteket AB. Detta är ett snabbt och enkelt test som är högaktuellt runtom hela världen, detta kan ni läsa mer om under punkt 1 ”Beskrivning av antikroppstest”. Testet är godkänd och CE-märkt av vår leverantör. Läppoteket AB ger enbart svarsresultat utifrån test-kit och har ingen skyldighet för kund/patient gällande vidarebehandling eller något annat.

Varje behandling hos oss inleds med en personlig konsultation där du vi tillsammans går igenom vilka problem och önskemål du har och vilka alternativ till lösningar som finns. En del problem kan lösas med en enstaka behandling, medan andra kräver en serie behandlingar för att ge bästa möjliga och långvariga resultat.

I samband med behandlingen får du också råd om hur du kan optimera resultatet av behandlingen genom att fortsätta hemma med lämpliga hudvårdsprodukter.

Just nu erbjuder vi kostnadsfri konsultation med våra experter på Läppotekets klinik i Täby. Välkomna!

Äntligen öppnar Läppoteket sin klinik! Därför har vi valt att ge dig fantastiska öppningserbjudanden på invigningen den 19e Augusti. Det kommer att bland annat bjudas på tårta, snacks & dricka. Du är varmt välkommen till invigningen på Radarvägen 5 i Hägernäs Centrum Klockan 15:00 – 17:00

Läppoteket inför ny tandblekningsmetod med Philip Zoom!
Philips Zoom använder ljusaktiverad teknik för bättre resultat. Vår LED-teknik har kliniskt bevisats göra tänderna vitare med upp till 8 nyanser på 45 minuter, och är 40 % mer effektiv än system som inte är ljusaktiverade. Med Philips Zoom får du inte bara vitare tänder utan den unika sammansättningen i varje Zoom-behandling ger även tänderna mer lyster och skyddar emaljen!

Just nu har vi ett super-erbjudande på tandblekning med Philip Zoom:
Är du bland de första 20 kunderna för tandblekning med Philip Zoom får du hela 50% rabatt på ordinarie pris! Boka nu!

Ring Oss         08 408 00611